Lappa Books

RETOUREN EN HERROEPINSFORMULIER

Als jij als particulier hebt besteld kun jij jouw bestelling altijd retourneren/herroepen. Vanaf de dag dat je jouw artikel hebt ontvangen geldt een periode van 14 dagen waarbinnen jij dit kunt doen met behulp van het onderstaande herroepingsformulier. Deze kun je downloaden met onderstaande link. Je hoeft deze niet te printen en in te vullen. Je mag ook gewoon je retourzending aanmelden via email aan info(at)lappabooks.nl.

Gebruik in je email wel de tekst uit het onderstaande herroepingsformulier. Wij hebben deze informatie namelijk nodig om jouw retourzending correct te kunnen verwerken. Na jouw melding aan ons, heb je wederom nog 2 weken de tijd om het product te retourneren.
Na ontvangst van jouw retourzending beoordelen we of het product onbeschadigd en ongebruikt is. Indien dit het geval is betalen we binnen 14 dagen het door jou betaalde bedrag terug inclusief de portokosten van de oorspronkelijke verzending aan jou. De portokosten van de retourzending van jou naar ons zijn voor jouw eigen rekening.

Download link herroepingsformulier.

Bestelling0
Geen producten
Verder gaan met bestellen
0