Lappa Books

Het Lappa team

Mirjam Touwslager

Mirjam Touwslager

Founder | CEO

Mirjam is grondlegger en het creatieve brein achter Lappa, tevens eindverantwoordelijke van uitgeverij Lappa Books.

Julia Wilsch

Julia Wilsch

Inspirator/Coaching & advies meertaligheid

Julia is eigenaar van Blend Talent. Zij inspireert en denkt mee met scholen/kinderopvang m.b.t. het (optimaal) gebruiken van de tweetalige Lappa boeken. Haar focus ligt op meertaligheid in de vorm van coaching, advies en workshops.

Frederike Groothoff

Frederike Groothoff PhD

Expert Meertaligheid

Frederike is eigenaar van LangWhich en doet vanuit haar expertise de tekstredactie van de tweetalige Lappa prentenboeken.

Marc van Selms

Marc van Selms

Specialist in character- en brand licensing

Marc is eigenaar van Trademarc Licensing, een onafhankelijk agentschap dat advies geeft namens verschillende wereldwijde licentiegevers- en nemers. Voor vragen over de Lappa (inter-)nationale licentie mogelijkheden kun je bij Marc terecht.

Roland Mustert

Roland Mustert

Technisch Directeur

Roland is ondernemer en verantwoordelijk voor alle technische zaken, waaronder de IT, de website, het grafisch opmaken van de boeken en het marketing materiaal.

Boswachter in de klas

Evert-Jan Woudsma

Natuurbelevingsspecialist

Evert-Jan is eigenaar van Bosw8er.nl en inspirator achter de nieuwe natuurboekenserie ‘Lappa loves nature’.

Over ons

Een kleurrijke wereld maak je samen!

Een kleurrijke wereld maak je samen!
Lappa voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk om een positieve verandering in gang te zetten. Verbinding tussen mensen en culturen en verantwoord omgaan met de natuur, zijn onze speerpunten. Taal speelt daarin een belangrijke rol, want taal verbindt. En liefde voor de natuur, waardoor ook volgende generaties goed voor de aarde zullen zorgen. Want jong geleerd geïnspireerd! Zo bouwt Lappa samen met kinderen wereldwijd aan een gezonde, vriendelijke wereld.

Bestelling0
Geen producten
Verder gaan met bestellen
0