Lappa Books

Download gratis Lappa lesbrieven

Hier kun je gratis 5 Lappa lesbrieven downloaden. De thema’s van de lesbrieven sluiten aan bij 5 verkrijgbare boek titels. 

Elke lesbrief bevat een toelichting op het bijbehorende Lappa boek én de nieuw te leren woorden komen aan bod. Daarnaast een leuke activiteit die je kunt doen voor je gaat voorlezen, handige (vertel-) tips die je tijdens het voorlezen kunt gebruiken en leuke activiteiten, die je na het voorlezen met de kinderen kunt doen.

Elke lesbrief heeft 5 activiteitenpagina’s waarin: 

Voor kinderen herkenbare thema’s – herkenbaarheid wekt extra interesse en nieuwsgierigheid op. Dat maakt leren nog leuker!
Creatieve opdrachten – de opdrachten in onze lesbrieven bieden ruimte voor creativiteit en fantasie.
Groepsactiviteiten – sociale interactie en verbinding tussen kinderen vinden wij belangrijk. De groepsactiviteiten – zoals het dobbelspel in lesbrief ‘dierentuin’– stimuleren deze vorm van ‘samen dingen doen’ positief.

Ruimte – Onze lesbrieven bieden veel ruimte aan de eigen verbale of creatieve inbreng van de kinderen, de leukste manier om kinderen te betrekken bij activiteiten, discussies en opdrachten.

Meertalige lesbrieven

Uitgeverij Lappa Books maakt ook meertalige lesbrieven, zoals de Arabische lesbrieven die je hier al kunt downloaden. Wil je informatie over lesbrieven in andere talen? Neem dan contact met ons op.

Bestelling0
Geen producten
Verder gaan met bestellen
0